A SolarEdge globális vezető szerepet tölt be az intelligens energiatechnológiai iparban. Világszínvonalú mérnöki képességeinknek és fáradhatatlan innováció-központúságunknak köszönhetően olyan intelligens energiával kapcsolatos termékeket és megoldásokat hoztak létre, amelyek energiát biztosítanak az életünkhöz és a jövőbeli fejlődéshez.

A SolarEdge EV töltők esetében a napenergiás teljesítménynövelés mód használata által nincs szükség az épületben teljesítmény bővítésre, nem kell plusz ampereket vásárolnunk az áramszolgáltatótól. A hálózat és a napelem teljesítményét egyesíti, így az 2,5-szer gyorsabb töltést tesz lehetővé. Ez az egyedülálló elektromos autó töltő és inverter kicsi, könnyű, helytakarékos, így megkönnyíti az üzembe helyezést.

Az új technológia célja, hogy a felhasználók pénzt takarítsanak meg és növeljék az elektromos jármű töltési képességét, hiszen a napelemes rendszerhez tartozó inverter, autótöltő is egyben.

 • A napenergiát és a hálózatot egyszerre használja, így 2,5-szer gyorsabban tölt, mint a csak a meglévő elektromos infrastruktúrát használó, hagyományos EV-töltők.
 • Kevesebb munkával és költséggel jár, mint az önálló EV-töltő és PV inverter beszerelése külön-külön.  
 • EV-kész megoldás, amely a jövőben megvásárolt, új vagy csere elektromos járművekkel, és több EV csatlakozóval is kompatibilis.
 • Amennyire lehet, a saját maga által termelt energiát fogyasztja, hiszen a felesleges fotovillamos energiát használja az EV-töltéshez.
 • Teljesen integrált a felügyeleti platformmal, és az inverter üzembe helyezése egyszerű a SetApp mobilalkalmazással.
 • A beépített mérővel külön nyomon követhető, így jól látható és ellenőrizhető az elektromos jármű energiafelhasználása.
 • 12 éves garancia meghosszabbítható 20 vagy 25 évre.

A SolarEdge EV-töltő egyfázisú inverter teljes körűen csatlakoztatható a hálózatba, és problémamentesen illeszkedik a SolarEdge felügyeleti platformjába. A háztulajdonosok nyomon tudják követni a töltés állapotát, ellenőrizhetik a jármű töltését, és töltési ütemterveket állíthatnak be.

SolarEdge elektromos jármű töltő egyfázisú invertere problémamentesen integrálódik a SolarEdge felügyeleti platformjával, amelynek segítségével a lakástulajdonosok nyomon tudják követni a napelemek által termelt energiát, az elektromos jármű és a hálózati fogyasztást, és hogy hány %-ban használtunk napenergiát a töltés során. Lehetőség van távoli üzemeltetésre is mobilalkalmazáson keresztül: vezérelni lehet a jármű töltését, be- és kikapcsolását, valamint a töltés ütemezését.

 • Az időszakos díjszabásokkal használható intelligens ütemtervkészítés – a csúcsidőn kívül töltsön a hálózatról
 • PV, EV és hálózati fogyasztás nyomon követése a háztartási energiafogyasztás átláthatósága és ellenőrizhetősége érdekében
 • Használat távolról a mobilalkalmazáson keresztül – közvetlenül az okostelefonjáról kapcsolhatja be és ki a töltést
 • Megtekinthető a töltés időtartama, a töltési energia és a fotovillamos töltés százaléka
 • Az inverter könnyen üzembe helyezhető az okostelefonján keresztül a SetApp mobilalkalmazással
 Hagyományos EV-töltő
(2,7 kW, 12 A, 230 VAC)
SolarEdge EV-töltő, 3. üzemmód napenergiás töltési módban
A töltés sebessége a PV-termeléstől függ (Maximum 7,4 kW, 32 A, 230 VAC)
Extra kilóméter
1 órányi töltéssel

Hagyományos EV-töltő8-15 km

SolarEdge EV-töltő, 3. üzemmód35-40 km

Átlagos napi futásteljesítményhez szükséges töltés idejeHagyományos EV-töltő4-8 óraSolarEdge EV-töltő, 3. üzemmód1-1,5 óra

Nick Márton 
+36 70 600 6337