Tevékenységünket 2009. február 15-én kezdtük meg. Kezdetektől a CHROMAGEN napkollektoros rendszerek Közép európai képviseletét látjuk el. Ahogy fejlődtünk és növekedtünk, más igények is jelentkeztek, mint például a napelem és más megújuló energiába tartozó termékek. Az elmúlt években sikeresen és megelégedéssel telepítettünk napelemes és napkollektoros rendszereket az egész ország területén, családi házak, vállalkozások, egyházak és kórházak részére egyaránt.

Fontos számunka, hogy a piacon a megbízhatóságot és hitelességet képviseljük, ezért a legnagyobb napelem és inverter gyártók termékeivel dolgozunk, amik mellé bátran adhatjuk nevünket. Telepítéseinket saját kivitelező csapataink végzik, kiváló szakmai tudással és hozzáértéssel. 

Mivel szeretnénk ügyfeleinket maximálisan kiszolgálni, ezért több vonalon is bővítettük partnerkapcsolatainkat. Szoros együttműködés van pályázatíró, gépész és energetikus szakemberek által kezelt és irányított cégekkel, akik mind a profizmus magas színvonalát képviselik saját vonalukon.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2019-ben megkaptuk a Bisnode Magyarország Kft.-től az „AA” Tanúsítványt, melyre a magyar piacon csupán a cégek 1,75 százaléka jogosult. A Bisnode minősítési rendszere, ország specifikus sajátosságok beépítésével, több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, melyek a legmegbízhatóbb vállalatok, akikkel az üzletkötés kockázata a legalacsonyabb, azaz Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak. 

Célunk, hogy a jövőben is a legmagasabb szinten képviseljük az energia megtakarítás elérhetőségét magánszemélyek, vállalkozások és közületek számára egyaránt.

Lifesun Trade Kft.

Lifesun Trade Kft.

Lifesun Trade Kft.

Lifesun Trade Kft.

Lifesun Trade Kft.