Ideális választás, ha rendelkezünk elektromos autóval, hiszen a napelemek által megtermelt energiát az autónk töltésére is használhatjuk, így lényegében 35-40 évig ingyen tankolhatjuk autónkat. A gazdaságosság mellett védelmet is nyújt az autóknak a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben.

Számos alkalommal tapasztaljuk, hogy valaki azért nem tud napelemes rendszert telepíttetni a házára, mert nincs elég hely a tetőn vagy, mert nem jó annak tájolása. Ezekben az esetekben is ideális választás lehet a napelem modulokkal lefedett kocsibeálló, vagy egy terasz fölé helyezett, napelemekkel lefedett pergolás megoldás, melyet személyre szabottan, az ügyfél igényeire alapozva tervezünk meg.

A hagyományos tetőfedések (lemez, zsindely stb.) helyett – ezeknek az árát megspórolva – napelemekkel lefedett beállót is építtethetünk, ami elektromos áramot termel a háztartásunk számára.

Beállóink kérhetők alumínium, illetve fa tartószerkezettel, melyeket időtálló anyagokból állítunk össze, figyelembe véve Ügyfeleink igényeit.

A beálló lefedése SoliTek üveg-üveg napelem panelekből készül, melyek esztétikus megjelenésük mellett, kimagasló, 30 év teljes körű termékgaranciával, és 30 évre szóló 90%-os teljesítménygaranciával rendelkeznek!

Az üveg-üveg napelemek elnevezése arra utal, hogy a cellákat két oldalról edzett üveg fogja közre. Az így kialakított panelek rendkívül ellenállóak, a cellák teljesítménye így hosszú távon ezzel a megoldással marad a legmagasabb. A cellák ugyanis teljesen védettek a mikrorepedésekkel szemben, amit a környezeti hatások (pl. szélterhelés) okozhatnak. Szintén a panelek kialakításából adódik, hogy nincs szükség fém keretre, így a napelemek egy egységes üveg felületet képeznek a tetőn, ami különlegesen szép látványt nyújt.

Kocsibeállóink rendelhetők SolarEdge EV töltővel, amely 2,5-szer gyorsabban tölt, mint meglévő elektromos infrastruktúrát használó, hagyományos EV-töltők!
Részletek itt!